Plavo usluge

Tvrtka plavo u svojoj ponudi nudi različitu paletu informatičkih usluga, od održavanje informatičke opreme do razvoja složenih aplikacija po želji korisnika. Obratite nam se sa povjerenjem.

Održavanje IT opreme

Uslugu održavanja IT sustava, omogućava Vam smanjenje troškova u održavanju hardvera, softvera i ljudske snage u smislu stalne obuke stručnog kadra i nepotrebnog povećanja broja zaposlenika. Prednosti suradnje u smislu održavanja su višestruke, a naročito ukoliko Vam primarna djelatnost nije u vezi sa informatičkim ili informacijskim sustavima.


Umrežavanje

Važan aspekt poslovanja je sigurna, brza i pouzdana razmjena informacija unutar Vaše tvrtke. Plavo ima stručnost i iskustvo u projektiranju i izradi najsloženijih mrežnih sustava. Kvalitetna mrežna infrastruktura je temelj svakog dobrog informacijskog sistema.


Izrada internet stranica

Moderno poslovanje tvrtke zahtjeva prisutnost na internetu koji je kao pogled u svijet bit današnjeg poslovanja. Iskoristite naš potencijal da bi iskoristili potencijal koji vam pruža svijet Interneta. Plavo sa svojim visokoobrazovanim kadrom uvesti će Vas u prostor neograničenih Internet mogućnosti. Energija uložena u stvaranje web stranica nerazmjerno je mala u usporedbi s snagom prezentiranja vašega sadržaja na web-u.


Outsourcing

U današnje vrijeme kada je konkurencija sve jača, postavlja se pitanje kako zadržati konkurentnost i povećati produktivnost uz manje troškove. Nemate dovoljno stručnog kadra i vremena da se uz vlastiti posao bavite i informatikom? Mi Vam omogućavamo da aktivnosti koje ne čine temelj Vašeg poslovanja prepustite nama, a Vi i radite dalje ono što najbolje znate - vaš temeljni biznis. S nama kao partnerima, imate vlastiti informatički odjel uz neusporedivo manju cijenu te veću kvalitetu i učinkovitost.


Izrada softvera po mjeri kupca

Plavo se bavi izradom svih vrsta desktop ili web aplikacija u skladu sa vašim poslovnim potrebama, bilo da se bavite proizvodnjom, prodajom, pružanjem usluga i slično. Možemo kreirati poslovno rješenje prilagođeno Vašem tipu posla i u skladu sa Vašim zahtjevima.