Blue POS QR Kod Online Cjenik

Svi Vaši gosti bezkontaktno i sigurno mogu na svojim pametnim telefonima vidjeti sve informacije o ponudi i cijeni ugostiteljskog ili maloprodajnog objekta. Nema više klasičnih papirnatih cjenika, jelovnika, vinskih karti te kataloga kojeg svi diraju. Sve to zamjenjuje Blue POS QR Kod online cjenik.

Blue POS QR Kod Online Cjenik kao zamjena za klasični cjenik

Tehnologija QR koda u novije vrijeme se sve više koristi zbog svoje praktičnosti i primjenjivosti, a široka primjena te tehnologije je upravo ugostiteljskim i maloprodajnim objektima. Po zakonu Republike Hrvatske svaki ugostiteljski ili maloprodajni objekt mora imati cjenik. Bilo istaknut na artiklima, istaknut na zidu, na stolu, ili da ga djelatnik donosi gostu u ruke, cjenik je obavezan. To je jedan od razloga zbog kojeg smo razvili i ponudili našim korisnicima jednostavno rješenje u vidu QR cjenika, tj. online cjenika.
Korištenjem usluge Blue POS QR Kod Onlice cjenik gosti više ne moraju čekati djelatnika sa menijm kako bi pogledali ponudu i cijene, već pomoću svog pametnog telefona jednostavno skeniraju QR koda i istog trena dobivaju kompletan uvid u ponudu. Za razliku od sličnih rješenja koja su dostupna na tržištu, Blue POS Online cjenik ne zahtjeva nikakvu intervenciju i dodatan trošak usluge prilikom izmjene cijena ili dodavanja novih artikala. Blagajna i online cjenik su automatski povezani. Drugim riječima, korisnik na Blue POS blagajni izmjeni cjenik po svojim potrebama te jednim klikom napravi ažuriranje online cjenika. Istog trenutka, sve promjene su vidljive na online cjeniku.
Blue POS QR Kod Cjenik se vizualno prilagođava svakom pojedinom poslovnom subjektu. To uključuje logo, boje, slike te font znakova. Sigurno želite biti posebni u svom poslovanju i na na neki način se izdvojati od konkurencije. Blue POS vas u tome prati i podržava sa rješenjima koja su prilagođena upravo Vama. Budite uvjereni da će Vaši gosti korištenjem bezkontaktnog pristupa cjeniku znati cijeniti osjećaj sigurnosti koji im pružate. Smanjite troškove poslovanja i podignite razinu usluge koristeći Blue POS QR Kod Web Cjenik.

Skeniranje QR Kod cjenika

QR kodove može očitati bilo koji mobilni telefon s kamerom, pristupom internetu i aplikacijom za čitanje QR kodova. Noviji telefoni već dolaze sa instaliranom aplikacijom za čitanje QR kodova, ali za druge su na raspolaganju brojne aplikacije za besplatno preuzimanje na mreži.
Skeniranje QR koda je jednostavan postupak: kada se aplikacija pokrene, pojaviti će se zaslon sličan kameri sa označenim prostorom u kojem je potrebno fokusirati QR kod. Kada QR kod bude unutar označenog područja, aplikacija ga automatski skenira i otvara web stranicu sa Vašim cjenikom.

Zašto Blue POS QR Code Online Cjenik?

Online cjenik umjesto klasičnog papirnatog cjenika nudi mnoštvo prednosti. Ovo su neke od njih:

 • Jednostavno skeniranje QR koda pomoću pametnog telefona.
 • Dobivanje kompletnog uvida u ponudu i cijena artikala bez čekanja.
 • Dodatan osjećaj sigurnosti i zdravlja gostiju.
 • QR Kod Online cjenici su Eco friendly.
 • Smanjivanje troškova poslovanja i izbjegavaje tiska cjenika zbog promjene cijena ili dodavanja novih artikala.
 • Vizualno prilagođavanje svakom pojedinom poslovnom subjektu u smislu boja, logo slika i fontova teksta.
 • Neograničeni broj grupa i artikala u cjeniku.
 • Posebnost u svom poslovanju i izdvajanje od konkurencije.
 • Podizanje razine postojećih usluga.
 • Automatska povezanost za cjenikom na Blue POS blagajni i trenutno ažuriranje svih promjena.
 • Mogućnost printanja QR kodova na naljepnice, transparente, salvete, oglasne letke te plakate.
 • Mogućnost prilagođenih naljepnica za QR kod cjenik u kojem su prikazani Vaši podaci, logo objekta te eventualni dodatni marketinški materijal.
 • Mogućnost pregleda cjenika i izvan ugostiteljskog ili maloprodajnog objekta.
 • Blue POS QR Kod Online sustav ne zahtjva nikakvu instalaciju. Cijeli sustav je online.

Blue POS QR Code Online Demo

Kako bi stakli dojam kako Blue POS QR Kod Online cjenik radi u praksi, skenirajte jedan od donjih demo QR kodova i pregledajte testni Blue POS QR Code Online cjenik na zaslonu Vašeg pametnog telefona.

OPIS QR KOD
Blue POS QR Kod Online Demo Cjenik 1
Blue POS QR Kod Online Demo Cjenik 2
Blue POS QR Kod Online Demo Cjenik 3
Blue POS QR Kod Online Demo Cjenik 4
Blue POS QR Kod Online Demo Cjenik 5

Blue POS QR Kod Online Cjenik - Cjenik Paketa

NAZIV ARTIKLA PERIOD CIJENA
Implementacija online cjenika, izrada i dizajn QR koda, najam prostora za pohranu sadržaja na Blue POS serveru, povezivanje za Blue POS blaganom. 3 mjeseca 68,00 EUR (512,35 kn)
Implementacija online cjenika, izrada i dizajn QR koda, najam prostora za pohranu sadržaja na Blue POS serveru, povezivanje za Blue POS blaganom. 6 mjeseci 128,00 EUR (964,42 kn)
Implementacija online cjenika, izrada i dizajn QR koda, najam prostora za pohranu sadržaja na Blue POS serveru, povezivanje za Blue POS blaganom. 12 mjeseci 152,00 EUR (1.145,24 kn)
Vodootporna naljepnica dimenzija 5×7 cm 2,00 EUR (15,07 kn)
Vodootporna naljepnica dimenzija 15×15 cm 3,00 EUR (22,60 kn)

Navedene cijene ne uključuju PDV.

Tečaj EUR/kn: 7,53450