Blue Watch - Evidencija radnog vremena

Plavo d.o.o. razvila je Blue Watch aplikaciju za evidenciju radnog vremena koja Vam omogućuje efikasnu kontrolu radni sati djelatnika. Sustav nije ograničen brojem terminala za evidenciju kao ni brojem djelatnika. Obuhvaća evidenciju i memoririranje ulaza i izlaza, centralnu obradu podataka, te na osnovu prikupljenih podataka, generiranje izvještaja. Baziran je na uređajima sa Windows operativnim sustavom. Može se koristiti na postojećim računalima, te na lokacijama bez nadzora.

BLUE WATCH OPIS

Blue Watch sustav omogućava evidenciju dnevnih događaja a to su: dolazak na posao, dnevni odmor, privatni izlazak, povratak na posao i odlazak sa posla. Po svakom djelatniku moguće je konfigurirati vremenski interval u kome je omogućeno evidentiranje. Na ovaj način omogućena je potpuna i efikasna kontrola vremena koje djelatnici provedu na poslu, kontrola njihovog kašnjenja, prekovremenog rada, a na kraju i završnog izvještaja radnih sati.

Osnovne značajke sustava:

 • Identifikacija pomoću RFID kartice, šifre ili kombinirano.
 • Arhiviranje slike prilikom svake prijave.
 • Rad više uređaja u klasičnoj Ethernet mreži ili preko interneta.
 • On-line ili Offline (samostalni) način rada.
 • Automatsko ažuriranje i spremanje podataka u centralnu bazu podataka.
 • Konfuguracija rada po svakom djelatniku.
 • Mogućnost naknadih ispravaka i dodavanja podataka prije izvještaja.
 • Izvještaji radnih sati po djelatniku, odjelu ili kompletnoj tvrtci.
 • Ispis izvještaja ili izvoz u PDF ili Excel tablicu.
 • Mogućnost izvoza u eksterni knjigovodstveni sustav po želji korisnika.

Blue Watch sustav sastoji se od jednog il više terminala za evidenciju te serverske aplikacije za obradu podataka i generiranje izvještaja.

KLIJENT SERVER OKRUŽENJE

TERMINAL ZA EVIDENCIJU

Terminal za evidenciju je računalo ili tablet sa windows operativnim sustavom za evidentiranje dolazaka ili odlazaka pomoću RF ID kartice ili šifre. Sadrži i lokalnu bazu podataka u koju se pohranjuju svi zapisi koji se naknadno prebacuju u centralnu baz podataka. Osim zapisa, terminal ima mogućnost da za svaki zapis generira sliku koja se kasnije može pregledavati u svrhu spriječavanja zloupotrebe evidetiranja sa šifrom ili karticom nekog drugog djelatnika. Pristup postavkama programa zaštićen je administratorskom lozinkom.

BLUE WATCH SERVER

Server aplikacija za evidenciju radnog vremena sadrži centralnu bazu podataka u koju se prebacuju zapisi iz svih terminala u sustavu. Pruža mogućnost dodavanja ili izmjene zapisa (ukoliko je to potrebno budući da neki zapisi mogu sadržavati primjerice samo ulaz za specifični nadnevak) kao i generiranje izvještaja o radnim satima po djelatnicima ili odjelima. Serversku aplikaciju je također moguće instalirati na više računala te imati uvid u izvještaje sa više lokacija. Na zahtjev korisnika moguće je implementirati izvoz podataka u druge knjigovodstvene sustave.

PREBACIVANJE ZAPISA U CENTRALNU BAZU PODATAKA

AUTOMATSKI NAČIN

Jednim klikom na Blue Watch serveru, program će se automatski spojiti na sve terminale i pohraniti sve nove zapise u centralnoj bazi podataka. To naravno podrazumjeva da su svi uređaji spojeni na internet.

MANUALNI NAČIN

Ukoliko internet veza ne postoji na terminal uređaju, korisnik može preko USB memorije usnimiti sve zapise te ih naknadno učitati u centralnu bazu podataka.

IZMJENA ZAPISA

U stvarnim uvjetima rada dešavati će se greške koje je potrebno korigirati. Primjerice, djelatnik će prijaviti dolazak na posao, međutim zaboraviti će se odjaviti sa posla za trenutni dan. Izmjena zapisa je jedna od neohodnih opcija kojem se administratoru dozvoljava da dodaje, mijenja ili briše zapise za konačni izvještaj. BlueWatch sustav posebno arhivira originalne podatke iz udaljenih terminala tako da je u svakom trenutku moguće pregledati originalne podatke koji ne moraju nužno biti jednaki onim službenim podacima. Isto tako, prilikom pregleda originalnih zapisa, korisniku se prikazuje i slika koja je nastala prilikom kreiranja zapisa.

Blue Watch evidencija radnog vremena je osmišljen kao rješenje koje štedi vaš novac i vrijeme. Obratite nam se sa punim povjerenjem.

Blue Watch Izvještaji

Bilo koji informatički sustav nema veliku svrhu ukoliko ne sadrži točne i kvalitetne izvještaje. Upravo ti izvještaji pružaju bitne informacije za kvalitetno poslovanje i kontrolu. Blue Watch sustav za evidenciju radnog vremena pruža slijedeće izvještaje:

 • LISTA DJELATNIKA - Izvještaj liste svih djelatnika i djelatnika po odjelima.
 • IZVJEŠTAJ PO DJELATNIKU - Osnovni izvještaj radnih sati u određenom vremenskom intervalu za odabranog djelatnika koji uključuje vrijeme dolaska i odlaska na posao te broj radnih sati.
 • IZVJEŠTAJ PO DJELATNIKU DETALJNO - Detaljni izvještaj radnih sati u određenom vremenskom intervalu za odabranog djelatnika koji uključuje informacije osnovnog izvještaja te dodatno prikazuje sve zapise dolazaka i odlazaka.
 • IZVJEŠTAJ SVIH DJELATNIKA - Ukupan broj radnih sati svih djelatnika za odabrani vremenski interval.
 • IZVJEŠTAJ SVIH DJELATNIKA PO ODJELU - Ukupan broj radnih sati svih djelatnika određenog odjela za odabrani vremenski interval.
 • IZVJEŠTAJ SVIH ODJELA - Ukupan broj radnih sati svih odjela za odabrani vremenski interval.
 • IZVJEŠTAJ ORIGINALNIH ZAPISA - Izvještaj originalnih podataka (koji su nepromjenjivi) za odabrano vremensko razdoblje.

Blue Watch Evidencija radnog vremena - Cjenik

Cjenik za najam i održavanje odnosi se na jednu Blue Watch Klijet aplikaciju za evidenciju te jednu Blue Watch Server aplikaciju za izvještaje. Moguće je i više klijent aplikacija povezati u jedinstvenu centralnu Server aplikaciju. Isti tako, moguće je imati i više Server aplikacija sa jedinstvenom bazom podataka.

Naziv Cijena
Inicijalna instalacija (ovisno o obujmu posla) na upit
Uređaji i računala (ovisno o modelu i želji korisnika) na upit
Mjesečni najam i održavanje programa za 2-10 djelatnika 48,00 EUR (361,66 kn) + PDV
Mjesečni najam i održavanje programa za 11-25 djelatnika 68,00 EUR (512,35 kn) + PDV
Mjesečni najam i održavanje programa za 26-50 djelatnika 112,00 EUR (843,87 kn) + PDV
Mjesečni najam i održavanje programa za 50+ djelatnika na upit

© Plavo d.o.o. Sva prava pridržana.